slide_1.jpg

Curatenia este la indemana ta!
Cum functioneaza?

Aspiratie centralizata: Cum functioneaza? PDF Email

Sistemul aspiratie centralizata Rehau VACUCLEAN consta dintr-o unitate de aspirare si un sistem tubular RAUPIANO Plus fonoizolant montat in cladire.

Aspiratie centralizata: Furtun aspirator
Aspiratie centralizata: Furtun aspirator

Prin intermediul tubului telescopic si al furtunului lung de 6, respectiv 8 m, puteti aspira fara nici o problema si fara a mai fi nevoiti sa utilizati un aparat greoi pe care sa-l transportati dintr-o camera intr-alta.

Aspiratie centralizata: Telecomanda
Aspiratie centralizata: Telecomanda

Pur si simplu introduceti futunul de aspirare in doza si porniti unitatea centrala de aspirare prin intermediul functiei de comanda de la distanta, prin radio.

Unitatea centrala de aspirare incepe procesul de aspirare cu putere, fara ca dumneavoastra sa fiti deranjat de zgomot de motor in cladire.

Aspiratie centralizata Rehau
Aspiratie centralizata Rehau

Prin intermediul sistemului de aspiratie centralizata REHAU-VACUCLEAN aerul evacuat de aspirator nu ajunge in camera respectiva, acesta fiind filtrat si eliberat ulterior direct afara.

Acest lucru este important pentru persoanele alergice si astmatice, deoarece acestea reusesc sa deosebeasca imediat acest sistem fata de metodele traditionale. Aerul incarcat cu particule de mizerie este transportat prin intermediul sistemului tubular fonoizolant RAUPIANO Plus de la dozele de aspirare individuale catre unitatea centrala.

Aceasta unitate este instalata in partea inferioara a cladirii, de exemplu in pivnita.

Aspiratie centralizata: Posibilitati de amplasare in cladire
Aspiratie centralizata: Posibilitati de amplasare in cladire
Aspiratie centralizata: Priza de perete
Aspiratie centralizata: Priza de perete
Aspiratie centralizata: Priza de podea
Aspiratie centralizata: Priza de podea

Printr-un procedeu special de filtrare (decantare cu ciclon) si un filtru cartus, aerul aspirat este curatat inainte de a fi eliberat in exterior.

Alternativ, in loc de doza de aspirare poate fi instalat un racord de aspirare de perete, Vac-Pan pentru aspirarea mizeriei maturate.

Aspiratie centralizata: Mod de functionare

Deschideti racordul de perete Vac-Pan porniti unitatea centrala cu tasta „ON" de la telecomanda
- Resturile de aspirare, se matura in Vac-Pan
- Inchideti unitatea centrala cu tasta „OFF" de la telecomanda
- Inchideti Vac-Pan-ul
- Pentru inceput trebuie sa porniti unitatea centrala de aspirare doar atunci cand furtunul de aspirare este conectat la doza sau cand racordul de aspirare de perete Vac-Pan este deschis. Din motive de siguranta, unitatea centrala
de aspirare se inchide automat dupa 15 minute de functionare
- Cu tasta „ON" a unitatii de emisie se poate porni din nou unitatea de aspirare.

In cazul in care unitatea centrala de aspirare nu este montata la cel mai de jos nivel, atunci trebuie sa asteptati 10 secunde pentru ca resturile aspirate sa fie evacuate in totalitate.

Aspiratie centralizata: Zone de curatare

Aspiratie centralizata: Medoda 1 de curatare
Aspiratie centralizata: Medoda 1 de curatare
Aspiratie centralizata: Medoda 2 de curatare
Aspiratie centralizata: Medoda 2 de curatare
Aspiratie centralizata: Medoda 3 de curatare
Aspiratie centralizata: Medoda 3 de curatare

Cladirea poate fi divizata in asa-numite zone de curatare. O zona de curatare reprezinta o suprafata pe care trebuie sa o curete o persoana. Dozele de aspirare ale unei zone de curatare sunt montate pe aceeasi conducta si conectate cu tipul dorit de aspirator.

 

35% Discount ...

In perioada 15 August 2014-31 Octombrie 2014, pentru un contract  nou incheiat beneficiati de un discount de 35%. Va asteptam.

Tehnologie de incredere?
 

De ce aspiratie centralizata?
Cateva motive pentru a folosi aspiratie centralizata

user1_dece_2

Este foarte important sa mentinem un mediu sanatos  fara praf si murdarie sitotodata avem nevoie si de o calitate mai buna a aerului respirat.

Mai multe detalii ...

Domenii de utilizare
Aspiratia centralizata poate fi utilizata in ...

user2_domenii_utilizare

Cu tarie putem spune ca aspiratia centralizata poate fi folosite oricunde: Case de locuit pentru una sau mai multe familii, birouri, etc.

Mai multe detalii ...

Instalarea aspiratie centralizate
Instalarea/Montarea acestui sistem ...

user3_montare

Trebuie de evitati formarea de unghiuri stranse la modificarile de directie, coturile de 90º vor fi amplasate doar direct sub dozele de aspirare ...

Mai multe detalii ...

Despre noi

SC Margas Instal este o societate cu personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional, care vine in intampinarea nevoii dumneavoastra de confort si calitate.

www.margas.ro ...

contact

Margas Instal SRL isi propune ca locuinta sau sediul firmei Dvs. sa devina spatiul pe care vi-l doriti prin calitate si curatenie

T: +40 743.627.427

T: +40 727.958.167

@:office@margas.ro