slide_20.jpg

Curatenia este la indemana ta!
Instalarea aspiratiei centralizate >> Montajul tevilor de aspiratie

Montajul tevilor de aspiratie PDF Email
Aspiratie Centralizata - Instalarea sistemului de aspiratie centralizata

Aspiratie centralizata: Montajul tevilor de aspiratie
Aspiratie centralizata: Montajul tevilor de aspiratie
Se vor instala tevi de aspirare DN 50 in caneluri in perete de min. 80 x 80 mm.

Se vor avea in vedere cerintele statice privind structura cladirii, in cadrul proiectarii si executiei in mod deosebit pentru caneluri orizontale.

Canelurile din perete se vor executa inasa fel incat conducta sa fie montata fara tensiune. Pentru tipurile de caneluri si decapaj in perete sunt valabile normele DIN 1053, partea 1, alin. 8.3.

Inainte de a incepe operatia de tencuire, tevile si partile componente vor fi infasurate pe toate partile in materiale elastice cum ar fi carton ondulat, vata minerala sau vata de sticla.

In locurile in care, datorita factorilor externi, se ating temperaturi de peste 100C, se vor lua masuri speciale de termoizolatie pentru protejarea tevilor si a partilor componente.

- La amplasarea tevilor si a partilor componente, aveti grija ca mufele sa fie orientate contra directiei curentului.

- In spatii invecinate ( de exemplu pivnita, garaj ) se pot monta conductele si aparent sub plafon sau pe perete. In acest caz este indicata utilizarea unei doze de

aspirare cu montaj pe tencuiala.

- Amplasarea in sapa nu este permisa, deoarece aceasta poate sa coboare datorita termo- si fono-izolatiei. Acest lucru poate sa conduca la disparitia etanseitatii in locurile de trecere a tevilor de aspirare din sapa in zidarie.

- In cazul instalarii in tavan fals se va verifica daca acesta trece printr-un spatiu de locuit. In acest caz este necesara o izolatie suplimentara.

- Nu este permisa amplasarea in izolatia exterioara a cladirii.

 

35% Discount ...

In perioada 15 August 2014-31 Octombrie 2014, pentru un contract  nou incheiat beneficiati de un discount de 35%. Va asteptam.

Tehnologie de incredere?
 

De ce aspiratie centralizata?
Cateva motive pentru a folosi aspiratie centralizata

user1_dece_2

Este foarte important sa mentinem un mediu sanatos  fara praf si murdarie sitotodata avem nevoie si de o calitate mai buna a aerului respirat.

Mai multe detalii ...

Domenii de utilizare
Aspiratia centralizata poate fi utilizata in ...

user2_domenii_utilizare

Cu tarie putem spune ca aspiratia centralizata poate fi folosite oricunde: Case de locuit pentru una sau mai multe familii, birouri, etc.

Mai multe detalii ...

Instalarea aspiratie centralizate
Instalarea/Montarea acestui sistem ...

user3_montare

Trebuie de evitati formarea de unghiuri stranse la modificarile de directie, coturile de 90 vor fi amplasate doar direct sub dozele de aspirare ...

Mai multe detalii ...

Despre noi

SC Margas Instal este o societate cu personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional, care vine in intampinarea nevoii dumneavoastra de confort si calitate.

www.margas.ro ...

contact

Margas Instal SRL isi propune ca locuinta sau sediul firmei Dvs. sa devina spatiul pe care vi-l doriti prin calitate si curatenie

T: +40 743.627.427

T: +40 727.958.167

@:office@margas.ro